Locatie voor evenementen in hartje Brussel

Over Square Brussels Meeting Centre

Square Brussels Meeting Centre is een unieke locatie in het centrum van de stad voor al uw seminaries, congressen, productlanceringen en andere bijeenkomsten. 

 

Op 20 september 2009 heropende het Congrespaleis van Brussel zijn deuren onder de naam SQUARE, met de opening van een grote tentoonstellingszaal (4000 m²), meer dan 20 modulaire zalen (met daglicht) en 5 auditoria (2200, 1200, 500, 300, 140 personen). SQUARE wordt uitgebaat door GL Events, een grote internationale speler uit de evenementensector.

 

De goede bereikbaarheid, dankzij de nabijheid van de luchthaven (20 min), het station (1 min) en de metro (2 min), garandeert een uitzonderlijke ligging voor al uw evenementen. Wij zijn bovendien gelegen op wandelafstand van winkelstraten, hotels en Brusselse bezienswaardigheden.

Bent u op zoek naar een locatie voor de organisatie van uw bedrijfsevenement? Wilt u meer info of vraagt u zich af wat de verhuur van onze zalen juist inhoudt? Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen u verder!

Adminitration - Offices

2 rue Ravensteinstraat

1000 Bruxelles

Belgique

Public Entrance

Glass entrance

Mont des Arts - Kunstberg

1000 Bruxelles

Belgique

Parking Access - Car access

27 rue des Sols - Stuyversstraat 27

1000 Bruxelles

Belgique

Een onvergetelijk evenement

Het is onze ambitie om een uitzonderlijk kader te scheppen voor allerlei evenementen. Wij beschikken dan ook over de vereiste competenties en infrastructuur om grote internationale congressen en colloquia, vakbeurzen en polyvalente expo’s te organiseren; het nodige professionalisme en de nodige flair om productlanceringen en bedrijfsevenementen te houden; het talent en de attributen om de rode loper uit te rollen voor galadiners, modedefilés en prijsuitreikingen.

 

Wij bieden iets anders dan de klassieke conferentiecentra: een meer verfijnde, flexibele aanpak, op maat van de behoeften van onze klanten, zodat ze zich kunnen profileren en hun persoonlijkheid kunnen tonen.

Square-Brussels Meeting Centre, Salles (Location de), Bruxelles, congresses, conventions, product launches, awards nights, gala dinners, séminaires, conférences, événements, Square offre, Spacieux et spectaculaire